Hoevewinkel t Hertsveld: biologische producten

Hoevewinkel t hertsveld

Inhoudsopgave artikel

Maak kennis met de authentieke smaken van Hoevewinkel t Hertsveld: een boerderijwinkel waar je terecht kunt voor verse, biologische producten, streekproducten, vers vlees, boerenkaas en lokale ambachten. Bij ons vind je een breed assortiment aan duurzaam geproduceerde producten die rechtstreeks van onze boerderij komen.

Kom langs en ontdek de landelijke sfeer van t Hertsveld. Wij geloven in de kracht van lokale producten en duurzaam shoppen. Door bij ons te winkelen, draag je bij aan een betere wereld en ondersteun je de lokale economie. Geniet van de rust en natuur om je heen en laat je verrassen door de pure smaken van onze producten.

Belangrijkste punten:

 • Hoevewinkel t Hertsveld biedt een ruim assortiment aan verse, biologische en streekproducten
 • Alles komt rechtstreeks van onze boerderij, waardoor je verzekerd bent van verse en smaakvolle producten
 • Naast verse producten vind je bij ons ook lokale ambachten
 • Door bij ons te winkelen, ondersteun je duurzaam shoppen en de lokale economie
 • Kom langs en dompel jezelf onder in de gezelligheid en charme van t Hertsveld

Verse, lokale producten rechtstreeks van de boerderij

Bij Hoevewinkel t Hertsveld geloven we in het belang van biologische producten en streekproducten. Alles komt rechtstreeks van onze boerderij, dus je kunt erop vertrouwen dat onze producten vers en smaakvol zijn. Hierdoor is het bovendien mogelijk om lokaal geproduceerde producten te kopen. Wij maken duurzaam shoppen mogelijk en ondersteunen tegelijkertijd de lokale economie.

Biologische producten en streekproducten

Onze boerderijwinkel heeft een uitgebreid aanbod aan biologische producten en streekproducten. Van gezonde groenten en fruit tot heerlijke zuivelproducten en lokale honing. Door deze producten te kopen, eet je niet alleen gezond en duurzaam, maar ondersteun je ook lokale boeren.

Lokale ambachten

Bij Hoevewinkel t Hertsveld vind je naast biologische producten ook lokale ambachten, zoals handgemaakte kaarsen en keramiek. Deze producten worden met veel liefde en vakmanschap gemaakt, en passen perfect bij onze landelijke sfeer. Hierdoor kun je niet alleen genieten van heerlijke producten, maar ook van de charme van het platteland.

“Ik kom al jaren bij Hoevewinkel t Hertsveld voor de kaas en groenten. Het is geweldig om te weten waar het eten vandaan komt en om te weten dat het op een duurzame manier geproduceerd is.”

– Annelies

Koop vandaag nog onze biologische producten en streekproducten en ervaar de authentieke smaken van Hoevewinkel t Hertsveld!

Lekker en duurzaam genieten van vers vlees en boerenkaas

Bij Hoevewinkel t Hertsveld kun je terecht voor heerlijk vers vlees en ambachtelijke boerenkaas. Onze dieren worden met liefde en zorg op onze boerderij grootgebracht, wat resulteert in smaakvol en duurzaam vlees. Daarnaast maken we onze eigen boerenkaas, gemaakt volgens traditionele recepten. Geniet van de pure smaken en draag bij aan een duurzamere voedselketen.

Ons assortiment

Bij Hoevewinkel t Hertsveld hebben we een ruim assortiment aan vers vlees dat direct van onze boerderij komt. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere:

 • Rundergehakt
 • Kogelbiefstuk
 • Varkensrollade

Al ons vlees is biologisch en duurzaam geproduceerd, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast vlees hebben we ook een heerlijke selectie aan boerenkaas. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere:

 • Goudse kaas
 • Kruidenkaas
 • Geitenkaas

Al onze kazen worden gemaakt volgens traditionele recepten en zijn daardoor puur van smaak.

vers vlees en boerenkaas

“Heerlijk vlees en kaas, en dan ook nog eens duurzaam geproduceerd. Wat wil je nog meer?” – Liesbeth

Duurzaamheid

Bij Hoevewinkel t Hertsveld vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Al onze dieren hebben voldoende ruimte en worden op een diervriendelijke manier grootgebracht. Daarnaast maken we bij de productie van onze kaas alleen gebruik van natuurlijke ingrediƫnten en vermijden we onnodige toevoegingen. Door bij ons te winkelen draag je bij aan een duurzamere voedselketen en steun je lokale boeren.

Kom langs bij Hoevewinkel t Hertsveld en ontdek de heerlijke smaken van ons verse vlees en de ambachtelijke boerenkaas.

Beleef de landelijke sfeer van Hoevewinkel t Hertsveld

Bij Hoevewinkel t Hertsveld waan je je even in het landelijke leven. De geur van vers hooi en de geluiden van kippen en koeien om je heen, zorgen voor een instant vakantiegevoel.

Lokale ambachten

Naast de verse producten, vind je bij ons ook lokale ambachten die de landelijke sfeer versterken. Onze handgemaakte kaarsen verspreiden een gezellige geur en onze keramiek is uniek in zijn soort. Onze lokale ambachtslieden zijn stuk voor stuk gepassioneerd over hun vak en dat zie je terug in de kwaliteit van hun producten.

Hoevewinkel t Hertsveld

Hoevewinkel t Hertsveld is gelegen op onze prachtige boerderij, waar je de rust en natuur om je heen kunt ervaren. Geniet van een heerlijk kopje koffie op ons terras en neem de tijd om even tot rust te komen.

Kom langs en dompel jezelf onder in de gezelligheid en charme van Hoevewinkel t Hertsveld.

FAQ

Wat biedt Hoevewinkel t Hertsveld aan?

Hoevewinkel t Hertsveld biedt een ruim assortiment aan verse, biologische producten en streekproducten. Daarnaast vind je bij ons ook lokale ambachten en kun je genieten van heerlijk vers vlees en boerenkaas.

Waar komen de producten vandaan?

Alle producten in Hoevewinkel t Hertsveld komen rechtstreeks van onze boerderij. Hierdoor ben je verzekerd van verse en smaakvolle producten.

Wat is duurzaam shoppen?

Duurzaam shoppen houdt in dat je bewust kiest voor producten die lokaal geproduceerd zijn en bijdragen aan een duurzamere voedselketen. Bij Hoevewinkel t Hertsveld kun je op een duurzame manier genieten van verse producten en lokale ambachten.

Wat maakt de sfeer bij Hoevewinkel t Hertsveld speciaal?

Bij Hoevewinkel t Hertsveld kun je de landelijke sfeer ervaren. De winkel is gelegen op onze boerderij, waardoor je kunt genieten van rust, natuur en lokale ambachten die de charme versterken.

Deel dit artikel op je socials