welke celebrities wonen in new york

welke celebrities wonen in new york

Inhoudsopgave artikel

In dit eerste gedeelte van het artikel ontdek je welke bekende personen en beroemdheden er allemaal in New York wonen. New York staat bekend als een broeinest voor celebs van over de hele wereld, die graag in deze bruisende stad vertoeven.

Van Hollywood-sterren tot beroemde artiesten, New York oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op de rich and famous. Deze stad biedt niet alleen een inspirerende omgeving, maar ook talloze voorzieningen en mogelijkheden voor entertainment en carrièreontwikkeling. Het is dan ook geen verrassing dat veel celebs ervoor kiezen om in New York te wonen.

In de komende secties van dit artikel zullen we ingaan op de verschillende categorieën van beroemdheden die in New York wonen. Van lokale sterren tot internationale VIP’s, we zullen enkele bekende namen bespreken en hun bijdrage aan deze dynamische stad belichten.

Beroemdheden in de Big Apple

New York staat bekend als de Big Apple en trekt beroemdheden van over de hele wereld aan. Deze bruisende stad is de perfecte thuisbasis voor vele bekende sterren, die hier graag hun dagen doorbrengen of zelfs permanent wonen. Van acteurs en muzikanten tot modellen en sportsterren, de Big Apple heeft ze allemaal.

Een van de meest iconische beroemdheden die gekozen heeft voor een leven in New York is niemand minder dan Jay-Z. Deze hiphopartiest en zakenman is geboren en getogen in Brooklyn en heeft de stad altijd als zijn thuis beschouwd. Samen met zijn vrouw, Beyoncé, is hij een van de bekendste en meest invloedrijke koppels in de muziekwereld.

Een andere beroemdheid die in New York woont, is Sarah Jessica Parker. Ze werd wereldberoemd door haar rol als Carrie Bradshaw in de populaire tv-serie “Sex and the City”. Parker is niet alleen een getalenteerde actrice, maar ook een bekend mode-icoon en een succesvolle zakenvrouw.

“New York is een stad waar dromen werkelijkheid worden. Het is een plek waar je altijd inspiratie kunt vinden en waar je jezelf kunt blijven uitdagen. Ik kan me geen betere plek voorstellen om te wonen.” – Sarah Jessica Parker

beroemdheden in de Big Apple

Ook de wereld van de mode heeft zijn thuis gevonden in New York, en er zijn veel bekende modellen die ervoor hebben gekozen hier te wonen. Een van hen is Gigi Hadid, een van de meest gevraagde modellen van dit moment. Ze is regelmatig te zien op de catwalks van prestigieuze modeshows en heeft samengewerkt met bekende merken zoals Victoria’s Secret en Tommy Hilfiger.

Naast deze bekende sterren zijn er nog veel meer beroemdheden die ervoor hebben gekozen om in de stad New York te wonen. Van filmsterren zoals Robert De Niro en Leonardo DiCaprio tot muzieklegendes zoals Madonna en Alicia Keys, de Big Apple is een broeinest van talent en glamour.

Beroemdheden in de stad New York:

  • Jay-Z
  • Sarah Jessica Parker
  • Gigi Hadid
  • Robert De Niro
  • Leonardo DiCaprio
  • Madonna
  • Alicia Keys

De aanwezigheid van deze beroemdheden geeft New York een unieke charme en maakt het nog aantrekkelijker voor zowel bewoners als toeristen. Of je nu een glimp wilt opvangen van je favoriete celebrity of gewoon wilt genieten van de bruisende sfeer van de stad, New York biedt altijd iets speciaals.

Internationale beroemdheden in New York

Naast de lokale beroemdheden trekt New York ook veel internationale sterren aan. Het is een stad die de verbeelding prikkelt en een wereldwijde aantrekkingskracht heeft op VIP’s uit verschillende disciplines. Laten we een kijkje nemen naar enkele van de bekendste internationale beroemdheden die ervoor hebben gekozen om in New York te wonen en hier hun stempel hebben gedrukt.

1. Jay-Z en Beyoncé: Het powerkoppel van de muziekwereld heeft een eigendom in de exclusieve wijk Tribeca. Ze zijn betrokken bij de lokale gemeenschap en worden vaak gespot tijdens evenementen in de stad.

2. Robert De Niro: De iconische acteur heeft een lange geschiedenis met New York en heeft zelfs mede-oprichter van het Tribeca Film Festival. Hij is een herkenbaar gezicht in de stad en heeft verschillende restaurants en hotels in zijn portfolio.

“New York is een smeltkroes van verschillende culturen en biedt zoveel inspiratie. Het voelt als thuis”, zegt Robert De Niro.

3. Scarlett Johansson: Deze Hollywood-actrice woont ook in New York, waar ze niet alleen bekend staat om haar acteerwerk, maar ook voor haar inzet voor lokale goede doelen en haar activisme.

4. Leonardo DiCaprio: De Oscar-winnende acteur is niet alleen bekend om zijn filmcarrière, maar hij zet zich ook in voor milieubescherming en heeft in New York diverse vastgoedbezittingen.

5. Taylor Swift: De populaire zangeres heeft haar stempel gedrukt op de muziekindustrie en is ook een grote fan van New York. Ze heeft zelfs een nummer geschreven genaamd “Welcome to New York”.

6. Anna Wintour: Als hoofdredacteur van Vogue is Wintour een invloedrijke figuur in de modewereld. Ze is vaak aanwezig bij internationale modeshows en evenementen in New York.

Deze internationale beroemdheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele VIP’s die New York als hun thuis hebben gekozen. Ze worden aangetrokken door de unieke energie en diversiteit van de stad en hebben allemaal op hun eigen manier bijgedragen aan het culturele landschap van New York.

internationale beroemdheden in New York

Ontdek meer over beroemdheden in New York

Wil je meer weten over de beroemdste inwoners van New York? Lees dan verder in ons volgende gedeelte waar we enkele van de meest invloedrijke inwoners van de stad bespreken.

Beroemde inwoners van New York

New York, de stad die nooit slaapt, heeft altijd al inwoners aangetrokken die tot de meest beroemde en invloedrijke mensen ter wereld behoren. Van Hollywood-sterren tot muzikale iconen en succesvolle zakenmagnaten, de Big Apple heeft altijd een magneetwerking gehad op de groten der aarde.

Een van de bekendste inwoners van New York is de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, die geboren en getogen is in Queens. Zijn vastgoedimperium is nauw verbonden met de stad, en zijn naam is onlosmakelijk verbonden met iconische gebouwen zoals de Trump Tower.

Een andere beroemde inwoner is de legendarische zangeres en actrice Barbra Streisand. Ze is geboren in Brooklyn en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd, waarin ze talloze prijzen heeft gewonnen en miljoenen fans over de hele wereld heeft geïnspireerd.

Naast deze bekende namen herbergt New York ook beroemde kunstenaars zoals Jeff Koons en Damien Hirst, die bekend staan om hun grensverleggende en controversiële kunstwerken. Hun werken zijn te bewonderen in galerijen en musea in de stad en trekken jaarlijks vele kunstliefhebbers aan.

FAQ

Welke celebrities wonen in New York?

Er zijn veel bekende personen die in New York wonen. Enkele beroemdheden die in New York wonen, zijn onder andere Jay-Z en Beyoncé, Robert De Niro, Sarah Jessica Parker, en Taylor Swift.

Wie zijn enkele beroemde inwoners van New York?

Naast de genoemde beroemdheden wonen er nog veel meer bekende personen in New York. Enkele beroemde inwoners zijn onder andere Woody Allen, Donald Trump, Madonna, en Jerry Seinfeld.

Welke internationale beroemdheden wonen in New York?

New York trekt ook veel internationale beroemdheden aan. Enkele internationale beroemdheden die in New York wonen, zijn Hugh Jackman, Rihanna, David Beckham, en Scarlett Johansson.

Wie zijn enkele VIP’s in New York?

Naast beroemde filmsterren en muzikanten, zijn er ook andere VIP’s die in New York wonen. Enkele VIP’s in New York zijn bijvoorbeeld Anna Wintour, de hoofdredacteur van Vogue, en Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX.

Deel dit artikel op je socials