Lommelse Hoevewinkel: De plek voor verse streekproducten

Lommelse hoevewinkel

Inhoudsopgave artikel

Ben je op zoek naar de lekkerste verse streekproducten, rechtstreeks van de boer? Dan is de Lommelse Hoevewinkel dé plek voor jou! Deze boerderijwinkel staat bekend om zijn ruime assortiment aan lokale producten. Hier kun je genieten van authentieke smaken en de passie voor duurzame landbouw ontdekken.

De Lommelse Hoevewinkel is een paradijs voor fijnproevers die houden van gezonde en verse voeding. De winkel werkt samen met lokale boerderijen, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Zo ben je verzekerd van gezonde en ambachtelijke producten, die met liefde en zorg verbouwd zijn.

Naast het brede assortiment aan verse en gezonde producten is de winkel ook een vriendelijke plek om te genieten van heerlijke versnaperingen. Proef de ambachtelijke producten en laat je verrassen door de smaak. Hier kun je ontspannen en genieten van een unieke culinaire ervaring.

Belangrijkste punten uit dit artikel:

  • De Lommelse Hoevewinkel biedt een ruim assortiment aan verse streekproducten.
  • De boerderijwinkel werkt samen met lokale boerderijen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.
  • Naast het brede assortiment aan verse producten is de winkel ook een vriendelijke plek om te genieten van heerlijke versnaperingen.
  • Door rechtstreeks van de boer te kopen ondersteun je duurzame landbouwpraktijken en draag je bij aan een gezondere voedselketen.
  • Maak kennis met de passie van de boeren die hun producten met liefde en zorg verbouwen.

Lokale producten van de Lommelse Hoevewinkel

In de Lommelse Hoevewinkel kun je terecht voor de meest verse en smaakvolle lokale producten. Alles wordt aangeboden door boeren die samenwerken met de boerderijwinkel. De winkel gelooft in duurzame landbouw en werkt daarom samen met biologische boerderijen waarbij de producten op een milieuvriendelijke wijze worden verbouwd.

Door het kopen van lokale producten, steun je niet alleen de lokale economie, maar draag je ook bij aan duurzame landbouwpraktijken en een gezondere voedselketen. De boerderijwinkel biedt een uitgebreid assortiment van producten, waaronder:

Product Beschrijving
Zuivelproducten Verse melk, yoghurt en kaas van lokale boerderijen.
Groenten en fruit Seizoensgebonden groenten en fruit, geteeld met respect voor het milieu.
Vleeswaren Ambachtelijk geproduceerd vlees, afkomstig van lokale boerderijen.

Alle producten zijn vers en ambachtelijk geproduceerd. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd om de klanten te voorzien van de beste kwaliteit streekproducten.

“De Lommelse Hoevewinkel zet zich in voor duurzame landbouw en biedt een uitgebreid assortiment van lokale producten.”

Kom dus snel langs bij de Lommelse Hoevewinkel voor de meest verse en heerlijke lokale producten.

Een vriendelijke plek voor heerlijke versnaperingen

Naast het vinden van de lekkerste verse streekproducten rechtstreeks van de boer, biedt de Lommelse Hoevewinkel ook een vriendelijke plek om te genieten van heerlijke versnaperingen. Hier kun je ontspannen en genieten van een unieke culinaire ervaring.

Ons assortiment ambachtelijke producten is er voor iedereen die houdt van gezond eten. Proef de heerlijke kaas- en vleeswaren die met passie en zorg zijn bereid door onze lokale boeren. Combineer dit met ons vers gebakken brood voor een smaakvolle lunch.

En als je zoete trek hebt, hebben we ook genoeg te bieden. Onze verse honing en huisgemaakte confituur zijn perfect als beleg voor op je brood. Of ga voor een stuk taart als dessert. Alles wat je proeft is gemaakt van de beste ingrediënten: biologisch, gezond en vol van smaak.

gezond eten en ambachtelijke producten

“Ons assortiment ambachtelijke producten is er voor iedereen die houdt van gezond eten.”

Gezond en vers eten is niet alleen goed voor je lichaam, het kan ook een feestje zijn voor je smaakpapillen. Laat je verrassen door de authentieke smaken van onze producten. En als je niet kunt kiezen, vraag dan gerust om advies. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte lekkernij voor jouw smaak.

Onze openingstijden

Dag Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Bij de Lommelse Hoevewinkel ben je altijd welkom voor een gezonde lunch, een smakelijke versnapering of gewoon een kopje koffie. Bekijk onze openingstijden en kom eens langs. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze winkel.

Duurzame landbouw bij de Lommelse Hoevewinkel

Bij de Lommelse Hoevewinkel hechten we veel belang aan duurzame landbouw. We werken nauw samen met lokale boeren die zich inzetten voor het behoud van traditionele en ambachtelijke voeding. Door bij ons te kopen, ondersteun je deze boeren en draag je bij aan een gezondere voedselketen. Dat is pas echt duurzaam!

Onze authentieke voeding wordt verbouwd met respect voor de natuur en het milieu. We vermijden chemische bestrijdingsmiddelen en investeren in biologische landbouwmethoden. Zo kunnen we jou gezonde producten aanbieden, die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor onze aarde.

Passie voor duurzame landbouw

Onze boeren hebben een echte passie voor duurzame landbouw. Ze geloven in de kracht van lokale producten en willen deze graag met jou delen. Door rechtstreeks van de boer te kopen, leer je het verhaal achter de producten kennen en krijg je meer waardering voor het harde werk dat erin gestoken wordt. Zo krijg je niet alleen heerlijke, maar ook eerlijke voeding op je bord.

Bijdragen aan een betere wereld

Ons doel is niet alleen om jou te voorzien van de lekkerste en gezondste producten, maar ook om bij te dragen aan een betere wereld. We willen laten zien dat duurzame landbouw de toekomst is en dat het mogelijk is om op een verantwoorde manier voedsel te produceren. Door bewust te kiezen voor lokale en duurzame producten, draag jij ook jouw steentje bij aan een betere wereld. En dat voelt goed!

FAQ

Wat zijn de openingstijden van de Lommelse Hoevewinkel?

De Lommelse Hoevewinkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Waar kan ik parkeren bij de Lommelse Hoevewinkel?

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor de Lommelse Hoevewinkel. U kunt uw auto parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen rondom de winkel.

Accepteert de Lommelse Hoevewinkel ook betalingen met pinpas?

Ja, u kunt bij de Lommelse Hoevewinkel betalen met uw pinpas. Contante betalingen zijn ook mogelijk.

Biedt de Lommelse Hoevewinkel ook bezorgservice aan?

Helaas biedt de Lommelse Hoevewinkel op dit moment geen bezorgservice aan. U kunt uw producten alleen afhalen in de winkel.

Worden de producten in de Lommelse Hoevewinkel lokaal geproduceerd?

Ja, de producten in de Lommelse Hoevewinkel worden lokaal geproduceerd door boerderijen uit de omgeving. Dit zorgt voor verse en kwalitatieve producten.

Zijn alle producten in de Lommelse Hoevewinkel biologisch?

Hoewel de Lommelse Hoevewinkel samenwerkt met biologische boerderijen, zijn niet alle producten volledig biologisch. Het assortiment bestaat uit zowel biologische als ambachtelijke producten.

Kan ik bij de Lommelse Hoevewinkel ook terecht voor glutenvrije producten?

Ja, de Lommelse Hoevewinkel biedt een assortiment aan glutenvrije producten. Vraag gerust naar het aanbod in de winkel.

Deel dit artikel op je socials