Hoe kan ik Viaplay opzeggen?

hoe kan ik viaplay opzeggen

Inhoudsopgave artikel

Viaplay is een populaire streamingdienst die veel mensen gebruiken om naar hun favoriete tv-programma’s en films te kijken. Maar wat als je besluit dat je je abonnement wilt opzeggen? Het kan zijn dat je gewoonweg geen interesse meer hebt in de inhoud van Viaplay, of misschien heb je een betere optie gevonden. Ongeacht de reden dat je wilt opzeggen, kunnen we je helpen bij het proces. Hieronder leggen we de stappen uit die je moet volgen om je Viaplay abonnement op te zeggen.

Om te beginnen, log in op je Viaplay account en selecteer de knop ‘Abonnement’ in het accountmenu. Daar vind je de optie om je abonnement op te zeggen. Volg de stappen en zorg ervoor dat je alle instructies nauwkeurig opvolgt. Viaplay zal je vragen om een reden te geven voor het opzeggen van je abonnement, zodat ze de service nog verder kunnen verbeteren.

Als je meer informatie nodig hebt voordat je je abonnement opzegt, schrijf dan op wat je wilt weten. Ga naar sectie 5 in dit artikel voor veelgestelde vragen over Viaplay opzeggen.

Belangrijkste Punten

 • Log in op je Viaplay account en selecteer de knop ‘Abonnement’ in het accountmenu om je abonnement op te zeggen.
 • Zorg ervoor dat je alle instructies nauwkeurig opvolgt om een probleemloze opzegging te garanderen.
 • Viaplay vraagt om een reden voor opzegging om hun service te verbeteren.
 • Als je meer informatie nodig hebt voordat je je abonnement opzegt, lees dan sectie 5 voor veelgestelde vragen over Viaplay opzeggen.

Viaplay opzeggen – Stappenplan

Wil je jouw Viaplay abonnement opzeggen? Volg dan dit stappenplan om het opzeggen van je abonnement soepel te laten verlopen.

 1. Log in op je Viaplay account.
 2. Navigeer naar ‘Mijn account’ en klik op ‘Abonnement’.
 3. Klik op ‘Abonnement beheren’.
 4. Klik op ‘Abonnement annuleren’ en volg de verdere instructies.
 5. Vergeet niet om de opzegging te bevestigen.

Zodra je de opzegging hebt bevestigd, ontvang je een bevestigingsmail van Viaplay. Controleer of alle gegevens correct zijn en sla de mail op als bewijs van opzegging.

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het opzeggen van je abonnement, kun je contact opnemen met de klantenservice van Viaplay voor verdere assistentie. De handleiding voor het contacteren van Viaplay vind je in de volgende sectie.

Opzegtermijn Viaplay

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de opzegtermijn van Viaplay als je jouw abonnement wilt opzeggen. De opzegtermijn is de periode tussen het moment waarop je jouw abonnement opzegt en de datum waarop het abonnement daadwerkelijk eindigt.

Voor Viaplay is de opzegtermijn afhankelijk van het type abonnement dat je hebt. Als je een maandelijks abonnement hebt, kun je op elk moment opzeggen en stopt het abonnement aan het einde van de huidige factureringsperiode. Als je echter een jaarlijks abonnement hebt, kun je alleen opzeggen aan het einde van de jaarlijkse abonnementsperiode. Houd er rekening mee dat als je niet opzegt, het abonnement automatisch wordt verlengd.

Zorg ervoor dat je de opzegtermijn zorgvuldig controleert voordat je je abonnement opzegt om extra kosten te voorkomen.

Opzegtermijn Viaplay

Viaplay account verwijderen

Het verwijderen van je Viaplay account is een andere stap dan het opzeggen van je abonnement. Hieronder vind je de stappen om jouw Viaplay account volledig te verwijderen.

 1. Log in op jouw Viaplay account.
 2. Ga naar “Instellingen” en klik op “Account”.
 3. Klik op de optie “Verwijder account” onderaan de pagina.
 4. Volg de instructies op het scherm en bevestig dat je jouw account wilt verwijderen.

Als je moeite hebt met het verwijderen van je account, kun je contact opnemen met de klantenservice van Viaplay voor hulp.

Viaplay account verwijderen

Veelgestelde vragen over Viaplay opzeggen

Voordat je je Viaplay abonnement opzegt, kunnen er nog enkele vragen zijn die je wilt stellen. Hieronder vind je een lijst met veelgestelde vragen over het opzeggen van Viaplay. Hopelijk helpt deze lijst je bij het nemen van een beslissing.

Kan ik op elk moment mijn Viaplay abonnement opzeggen?

Ja, je kunt op elk moment je Viaplay abonnement opzeggen. Je houdt dan toegang tot de service tot het einde van de huidige factureringsperiode. Vergeet niet om dit ruim voor de volgende factureringsdatum te doen.

Wat gebeurt er met mijn accountgegevens als ik mijn abonnement opzeg?

Als je jouw abonnement opzegt, blijven je accountgegevens bewaard. Als je op een later tijdstip weer een abonnement wilt afsluiten, dan kun je dat doen met dezelfde inloggegevens.

Krijg ik mijn geld terug als ik opzeg tijdens de factureringsperiode?

Nee, er wordt geen geld teruggegeven als je opzegt tijdens de factureringsperiode. Je houdt toegang tot de service tot het einde van de huidige factureringsperiode.

Hoe kan ik mijn Viaplay abonnement opzeggen?

Om je Viaplay abonnement op te zeggen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Log in op je Viaplay-account.
2. Navigeer naar “Mijn account” en vervolgens naar “Abonnementen”.
3. Klik op “Abonnement opzeggen” en volg de instructies op het scherm.

Moet ik mijn account verwijderen als ik mijn abonnement opzeg?

Nee, je hoeft je account niet te verwijderen als je je abonnement opzegt. Als je jouw account wilt verwijderen, dan kun je dit wel doen als aparte stap.

Heb je nog andere vragen over het opzeggen van je Viaplay abonnement? Neem dan contact op met de klantenservice via de Viaplay website of app.

Contact opnemen met Viaplay

Als je vragen hebt over het opzeggen van je Viaplay abonnement, kun je 24/7 terecht bij de klantenservice van Viaplay. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen, afhankelijk van je voorkeur.

Handleiding voor het opzeggen van Viaplay

Als je niet zeker weet hoe je jouw Viaplay abonnement kunt opzeggen, kun je de handleiding raadplegen. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je jouw abonnement kunt opzeggen. De handleiding is te vinden op de Viaplay-website onder het kopje ‘faq’.

Telefonisch contact opnemen

Als je dringende vragen hebt, kun je altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Viaplay. Het telefoonnummer vind je op de Viaplay-website onder het kopje ‘contact’. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.00 uur.

Emailcontact

Als je liever per e-mail contact opneemt, kun je een bericht sturen naar de klantenservice van Viaplay. Het e-mailadres vind je op de Viaplay-website onder het kopje ‘contact’. De klantenservice streeft ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op e-mails.

Live chat

Je kunt ook via de live chat contact opnemen met de klantenservice van Viaplay. De live chat is beschikbaar op de Viaplay-website en is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.00 uur.

Onthoud dat, ongeacht welke methode je kiest, de klantenservice van Viaplay er is om je te helpen. Wees niet bang om contact op te nemen als je vragen of problemen hebt met het opzeggen van je abonnement.

FAQ

Hoe kan ik Viaplay opzeggen?

Om je Viaplay abonnement op te zeggen, volg je deze stappen:

Wat is het stappenplan voor het opzeggen van Viaplay?

Volg dit gedetailleerde stappenplan om je Viaplay abonnement op te zeggen:

Wat is de opzegtermijn voor Viaplay?

De opzegtermijn voor Viaplay is [opzegtermijn]. Zorg ervoor dat je je abonnement opzegt voordat deze termijn verstrijkt om ongewenste kosten te vermijden.

Hoe kan ik mijn Viaplay account verwijderen?

Om je Viaplay account volledig te verwijderen, volg je de onderstaande instructies:

Wat zijn veelgestelde vragen over het opzeggen van Viaplay?

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over het opzeggen van Viaplay:

Hoe kan ik contact opnemen met Viaplay?

Als je hulp nodig hebt bij het opzeggen van je Viaplay abonnement of vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Viaplay volgens deze handleiding:

Deel dit artikel op je socials